Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@17:24:03 GMT

پویش هر خانه یک زورخانه در کشور برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۳۱۶۳۶

پویش هر خانه یک زورخانه در کشور برگزار شد

محمدجعفر پور روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه این برنامه ادامه دارد افزود: در قالب این پویش، باستانی‌کاران در تمام رده‌های سنی در منزل نسبت به تهیه و ارسال فایل ورزش باستانی خود به مدت ۲ دقیقه اقدام کردند.

وی ادامه داد: تاکنون استقبال خوبی به خصوص در بین نوجوانان و جوانان باستانی کار از این برنامه صورت گرفته که بر حسب نیاز ادامه دارد و سپس نسبت به ارزیابی موارد ارسالی اقدام و بهترین آنها مشخص و ورزشکاران تجلیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون برای حفظ این ورزش در بین خانواده‌ها با همکاری علاقه‌مندان و تلاش خوب هیات‌ها اقدام‌های مناسبی در برگزاری پویش و همچنین فرهنگ‌سازی و آموزش با بهره‌گیری از فضای مجازی انجام شد.

جعفر پور گفت: رسیدگی به مسائل و مشکلات باشگاه‌های باستانی و ورزشکاران این عرصه جزو برنامه‌های محوری است که تاکنون پیگیری مناسب صورت گرفته و همچنان به خاطر اهمیت موضوع ادامه دارد.

وی از همکاری تمام بخش‌ها با باستانی‌کاران و باشگاه‌ها در شرایط کنونی قدردانی کرد و یادآور شد: تداوم همکاری علاقه‌مندان و مسوولان برای گسترش این ورزش و ارتقای آن بسیار ضروری است .

دبیرکل فدراسیون ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای گفت: تاکنون مشخصات ۱۶ هزار باستانی کار از رده سنی نونهالان تا بزرگسالان ۳۱ استان جمع‌آوری و در سامانه این فدراسیون ثبت شده است.

محمد جعفرپور بیان کرد: این افراد در ۹۵۰ زورخانه مشغول ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای هستند و گسترش فعالیت‌های کمی و کیفی، جزو برنامه‌های فدراسیون در سال‌جاری است که به مرور اطلاع‌رسانی می‌شود.

وزرش زورخانه‌ای در ایران قدمت سه هزار ساله دارد و با توجه به زورخانه خیابان قیام یزد، سابقه آن با صبغه دینی و فرهنگی مردم این استان به حدود ۷۰۰ سال می‌رسد.

این رشته مجموعه حرکت‌های ورزشی با اسباب و بی‌اسباب، آداب و رسوم مربوط به آنهاست که در محدوده تاریخی و فرهنگی ایران از گذشته‌های دور رواج داشته است.

ورزش پهلوانی شامل میل گرفتن، پا زدن، سنگ گرفتن، چرخ زدن، میل بازی و شیرین کاری بین پاست.

در یزد کودک چهار ساله تا پیرمرد ۸۰ ساله در این رشته فعالیت دارد و ۷۰ درصد فعالان ورزش‌های پهلوانی استان یزد را جوانان تشکیل می‌دهند.

استان یزد ۴۸ هیات ورزشی و افزون بر ۶۲ هزار بیمه شده زیر پوشش در رشته‌های مختلف دارد، جمعیت استان در سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر بود.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی ویروس کرونا یزد ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی زورخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند و دبیر شورای راهبردی دانشگاههای استان گفت: به همت سازمان امور دانشجویان، اولین دوره المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در کشور برگزار می‌شود که این المپیاد در خراسان جنوبی به میزبانی دانشگاه بیرجند در خرداد برگزار خواهد شد.

 سید مرتضی موسوی افزود: رویکرد سازمان امور دانشجویان از طراحی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی ، شناسایی، هدایت و توانمندسازی استعداد‌های درحال شکوفا در حوزه فناوری است.

وی از جمله اهداف اجرای این المپیاد را توسعه مهارت‌های دانشجویی در دوران تحصیل و ایجاد پیوند بیشتر میان آموزش و پژوهش، توسعه رقابت سالم، تقویت روحیه خودباوری و ایجاد نشاط و پویایی میان دانشجویان عنوان کرد و افزود: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال-فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری و در دو سطح استانی و ملی برگزار می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه این سه بخش شامل ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، ورزش‌های رباتیک و فناوری و نوآوری در ورزش است افزود: دانشجویان دانشگاه‌های استان و دانشجویانی که دو نیمسال تحصیلی از تاریخ فارغ التحصیلی آنان می‌گذرد؛ می‌توانند در این المپیاد شرکت کنند.

موسوی  با بیان اینکه شرکت در این رویداد تنها از طریق سامانه Setav.ir امکان پذیر است و دانشجویان دختر و پسر می‌توانند به صورت انفرادی، تیم دانشجویی و یا تیم دانشگاهی در این رقابت شرکت کنند، افزود: به غیر از پرداخت جوایز نقدی در هر دو مرحله استانی و ملی، استفاده از امتیاز‌های آیین نامه‌های دانشجویان سرآمد و جشنواره دانشجوی نمونه از دیگر مزایای شرکت در این المپیاد است.

دیگر خبرها

  • بهبود علائم دیابت نوع 2 با غلات باستانی!
  • باز شدن پای حراست وزارت ورزش به مسابقه پرحاشیه بدنسازی
  • 615 ورزشگاه ورزشی در کردستان ثبت شد
  • پیام خوش اداره ورزش تبریز به تراکتوری‌ها
  • «بزرگداشت مریم میرزاخانی» اصفهان برگزار می‌شود
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • پویش هوای دختری در فارس برگزار می‌شود
  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس