Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@09:59:49 GMT

تاثیر متقابل ورزش و کرونا در دوران همه‌گیری

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۹۹۱۹

تاثیر متقابل ورزش و کرونا در دوران همه‌گیری

به گزارش ایرنا شیوع این ویروس در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی تاثیرات بسیار زیادی گذاشته و عرصه ورزش نیز بی‌تاثیر از همه‌گیری کرونا نبوده است با شیوع این ویروس بسیاری از باشگاه‌های ورزشی تعطیل، مسابقات ورزشی لغو و در بزرگترین حالت نیز المپیک ۲۰۲۰ توکیو ژاپن نیز یکسال به تعویق افتاد.

بسیاری از مشاغل مرتبط با ورزش نیز ضررهای مادی زیادی متحمل شده‌اند تعطیلی چندین ماه باشگاه‌های ورزشی بسیاری از مستاجرین و مالکان آنها نه تنها درآمد خاصی نداشته‌اند بلکه بسیاری از هزینه‌های جاری را پرداخت می‌کنند که توجه بیشتر دولت را به این عرصه می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که بسیاری از برنامه های روزمره ما در طی شیوع ویروس کرونا محدود شده است و توسط دولت‌ها از از بسیاری از افراد سالم درخواست می‌شود که در خانه خود در قرنطینه بمانند و ماندن در خانه برای مدت طولانی می‌تواند یک چالش مهم برای کاهش تحرک بدنی افراد جامعه باشد.

اما همانطور که کرونا بر ورزش و فعالیت‌های ورزشی تاثیر منفی گذاشته عکس آن فعالیت‌های ورزشی مناسب در این دوران بر ارتقای سلامت فردی و اجتماعی برای مبارزه با کرونا بسیار اثرگذار است.

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان خوسف گفت: بی‌تحرکی و سطح پایین فعالیت بدنی می‌تواند تأثیرات منفی بر سلامتی، رفاه و کیفیت زندگی افراد داشته و ماندن در خانه نیز می‌تواند باعث افزایش استرس افراد شده و سلامت روان آنها را تهدید کند.

فاطمه چهکندی نژاد افزود: ورزش منظم می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی و سکته کمک کند و با شیوع بیماری کرونا و کاهش میزان ورزش توسط مردم می‌تواند مشکلات جدی ایجاد کند.

وی گفت: سازمان بهداشت جهانی در توصیه‌های خود به ورزش در دوران کرونایی و بر اساس دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها توصیه می‌کند بصورت هفتگی حدود ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی با شدت متوسط یا ۷۵ دقیقه با شدت زیاد یا ترکیبی از این دو داشته باشند.

این کارشناس ارشد مدیریت ورزشی اظهار داشت: با ورزش مواد شیمیایی مانند سروتونین و اندورفین در مغز آزاد می‌شوند که برای خلق و خوی افراد بسیار مناسب است و همچنین می‌تواند منجر به خواب بهتر و افزایش انرژی شود.

وی ادامه داد: از آنجا که بسیاری از برنامه‌های روزمره افراد در طی شیوع ویروس کرونا محدود شده است توصیه‌های ستاد مدیریت بیماری کرونا در خصوص ماندن در خانه برای مدت طولانی نیازمند برنامه‌ریزی مدون برای اجرای برنامه‌های ورزشی در خانه است.

وی اظهار داشت: توصیه می‌شود با استفاده از برنامه‌های ورزشی برخط و همچنین مشورت با مشاورین این عرضه ضمن شناسایی فعالیت‌های بدنی مورد علاقه، تجربیات خود را با دیگران از طریق فضاهای مجازی به اشتراک بگذاریم.

رییس اداره ورزش و جوانان خوسف ادامه داد: بسیاری از پویش‌های ورزشی در فضاهای مجازی توسط هیات‌های ورزشی تشکیل شده است که ضمن آموزش تمرین‌های ورزشی مخصوص منزل می‌تواند به ایجاد روحیه، نشاط و امید ورزشی در خانه کمک کند.

وی گفت: در دوران قرنطینه خانگی برای افزایش سیستم ایمنی بدن باید ورزش بصورت منظم توسط افراد پیگیری شود.

چهکندی نژاد افزود: با توجه به توصیه‌های انجام شده برای ماندن در خانه بهترین گزینه اجرای برنامه‌ها ورزشی متناسب با منزل می‌باشد و اگر که به هر دلیلی در خارج از منزل مجبور به اجرای برنامه‌های ورزشی هستیم بهتر است دستورالعمل‌های ابلاغی از جمله رعایت فاصله اجتماعی با دیگران را رعایت کنیم.

وی گفت: فعالیت بدنی و ورزش در مبتلایان به ویروس کرونا باید با نظر مشورت پزشک معالج صورت گیرد.

وی اظهار داشت: با همکاری مردم و رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی امیدواریم به‌زودی شاهد از بین رفتن این بیماری منحوس باشیم تا برنامه‌های ورزشی پرشورتر از گذشته برگزار شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی هم قبل از این در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: باشگاه‌های ورزشی استان در مدت ۱۰ ماه که از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد، ۲۶ میلیارد تومان خسارت دیدند.

حسن عزیزی افزود: باشگاه‌های ورزشی از جمله مکان‌هایی هستند که شیوع ویروس کرونا، آنها را تحت تاثیر قرار داد و برای مدتی تعطیل شدند.

وی بیان کرد: باشگاه‌های ورزشی از زمان شیوع کرونا، خسارت‌های مالی زیادی را متحمل شدند و درآمد مالکان این باشگاه‌ها و مربیان ورزشی به شدت کاهش و برخی اماکن به صفر رسید.

عزیزی با بیان اینکه اقداماتی را برای جبران خسارات باشگاه‌های ورزشی در دستور کار قرار دادیم، اضافه کرد: با رایزنی با بانک‌های مختلف یک بسته ۴۰۰ میلیون تومانی تسهیلات با نرخ‌های بازپرداخت متفاوت از قرض‌الحسنه تا ۱۸ درصد را آماده کردیم و برخی از باشگاه‌های خسارت دیده را برای دریافت این تسهیلات معرفی کردیم.

در خراسان جنوبی، بنابر اعلام اداره‌کل ورزش و جوانان استان، ۲۱۶ باشگاه خصوصی ورزشی وجود دارد که ۹۲ درصد این باشگاه‌ها مستاجر هستند و یک هزار و ۱۲۴ شغل زیرمجموعه خود را ایجاد کرده‌اند.

تاکنون یک میلیون و ۱۰۰ هزار و ۸۱۸ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده و شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۱ هزار و ۹۴۹ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا ورزش همگانی خوسف خراسان جنوبی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری رقابت های ورزشی در روزهای کرونایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ورزش همگانی خوسف خراسان جنوبی بهداشت و سلامت ویروس کرونا ورزش همگانی خوسف خراسان جنوبی بهداشت و سلامت اخبار کنکور باشگاه های ورزشی برنامه های ورزشی شیوع ویروس کرونا ماندن در خانه ورزش و جوانان برنامه ها باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۹۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی بلوری‌نوین بعدازظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران ورزشی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۱ هزار نفر از شهروندان همدانی در ورزش شهروندی شهرداری مشارکت کردند.

وی افزود: در رشته‌های فوتبال، فوتسال، دوچرخه‌سواری، دوومیدانی، ورزش صبحگاهی، ژیمناستیک، هندبال، دارت، تیراندازی با کمان، تکواندو، کاراته و بازی‌های بومی محلی مسابقات و جشنواره‌های متعددی برگزار شد.

معاون ورزش سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان با اشاره به درخشش در مسابقات کلانشهرها گفت: در رشته فوتبال مقام دوم، مسابقات دارت مقام سوم، پینگ‌پونگ مقام سوم، کشتی مقام سوم و در مجموع در کلانشهرهای کشور شهرداری همدان مقام چهارم کشور را کسب کرد.

بلوری‌نوین خاطرنشان کرد: ورزش شهروندی شهرداری همدان در کشور یکی از قطب‌ها و الگویی برای تمام استان‌ها است.

وی با اشاره به آکادمی‌های باشگاه شهرداری همدان بیان کرد: ما در ۴ رشته فوتبال، کاراته، کشتی و کبدی فعال است.

معاون ورزش سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان عنوان کرد: در رشته فوتبال هادی گل‌محمدی از مربیان شاخص استان به عنوان مدیر آکادمی و در کشتی حسین بختیاری به این پست منصوب شدند.

بلوری‌نوین با اشاره به اختتامیه مسابقات ورزش شهروندی شهرداری همدان در سال ۱۴۰۱ گفت: ۳۱ اردیبهشت ماه همزمان با تولد امام رضا (ع) اختتامیه ورزش شهروندی شهرداری همدان برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین همزمان افتتاحیه ورزش شهروندی در سال ۱۴۰۲ با نام شهروند قهرمان برگزار می‌شود.

کد خبر 6098285

دیگر خبرها

  • 615 ورزشگاه ورزشی در کردستان ثبت شد
  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • کریمی سرپرست دبیر کلی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی شد
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است